Aanbouw of uitbouw

nodig?

Lees op deze website onafhankelijke informatie over de aanbouw. Ontvang daarnaast vrijblijvend tot 6 offertes van lokale specialisten. Vergelijk de opties en de prijzen en kies de beste deal.

Vergelijk offertes Bespaar geld

Prijzen aanbouw

Het bepalen van de prijs voor een aanbouw of uitbouw hangt geheel af van uw wensen. De volgende factoren hebben invloed op de prijs:

  • De grootte van de aanbouw
  • Extra opties (zoals: een ventilatiesysteem)
  • Soort materialen
  • De aannemer
  • Reistijd aannemer

Prijs aanbouwZoals u ziet hangt de prijs af van veel verschillende factoren. Een aanbouw hoeft in principe niet heel duur te zijn voor wat u terug krijgt. Een investering in een aanbouw zal de waarde van uw huis doen verhogen. Een investering in een uitbouw/aanbouw is dus zeker geen weggegooid geld.

Als u voor een kleine aanbouw zoals het uitbreiden van uw keuken, dan bent u al gauw zo’n 13.000 euro inclusief btw kwijt. Het gaat hier dan wel om een simpele aanbouw. Als u daarnaast nog een schuifpui wilt dan zullen de kosten veel hoger uitvallen. Vooral omdat het gaat om maatwerk. U kunt er natuurlijk ook voor kiezen om het zelf te doen. Als u niet over de kennis en materialen beschikt dan is het verstandiger om dit over te laten aan de expert: de aannemer. U kunt uzelf veel tijd en moeite besparen.

*Tot 1 juli 2015 geldt er een btw-verlaging van 21% naar 6% op de arbeidskosten voor het verbouwen van uw huis. Profiteer nu het nog kan!

Advies op maat

Aangezien de prijzen geheel afhangen van uw wensen kunt u het beste advies op maat aanvragen. Dit kunt u doen door dit aanvraagformulier in te vullen. U ontvangt dan tot wel 6 prijsopgaven in uw mailbox van verschillende aannemersbedrijven in uw regio. U vergelijkt de prijsopgaven en kiest de beste. Zo bespaart u tot wel 30% op de kosten.

Duurzaam wonen? Kies dan voor een kunststof kozijn of voor spouwisolatie.