Prijzen aanbouw

Het bepalen van de prijs voor een aanbouw of uitbouw hangt geheel af van uw wensen. De volgende factoren hebben invloed op de prijs:

  • De grootte van de aanbouw
  • Extra opties (zoals: een ventilatiesysteem)
  • Soort materialen
  • De aannemer
  • Reistijd aannemer

Prijs aanbouwZoals u ziet hangt de prijs af van veel verschillende factoren. Een aanbouw hoeft in principe niet heel duur te zijn voor wat u terug krijgt. Een investering in een aanbouw zal de waarde van uw huis doen verhogen. Een investering in een uitbouw/aanbouw is dus zeker geen weggegooid geld.

Als u voor een kleine aanbouw zoals het uitbreiden van uw keuken, dan bent u al gauw zo’n 13.000 euro inclusief btw kwijt. Het gaat hier dan wel om een simpele aanbouw. Als u daarnaast nog een schuifpui wilt dan zullen de kosten veel hoger uitvallen. Vooral omdat het gaat om maatwerk. U kunt er natuurlijk ook voor kiezen om het zelf te doen. Als u niet over de kennis en materialen beschikt dan is het verstandiger om dit over te laten aan de expert: de aannemer. U kunt uzelf veel tijd en moeite besparen.

*Tot 1 juli 2015 geldt er een btw-verlaging van 21% naar 6% op de arbeidskosten voor het verbouwen van uw huis. Profiteer nu het nog kan!

Advies op maat

Aangezien de prijzen geheel afhangen van uw wensen kunt u het beste advies op maat aanvragen. Dit kunt u doen door dit aanvraagformulier in te vullen. U ontvangt dan tot wel 6 prijsopgaven in uw mailbox van verschillende aannemersbedrijven in uw regio. U vergelijkt de prijsopgaven en kiest de beste. Zo bespaart u tot wel 30% op de kosten.

Duurzaam wonen? Kies dan voor een kunststof kozijn of voor spouwisolatie.