Vergunning aanbouw

vergunning aanbouwU wilt uw huis aanbouwen? Maar weet niet zeker of daar een vergunning voor nodig is? Dan bent u op deze pagina aan het goede adres. Hier leest u alles over de vergunning van een aanbouw.

In de praktijk heeft u bijna altijd een vergunning nodig voor de plaatsing van een aan-of uitbouw. Het probleem is dat veel gemeenten verschillende bestemmingsplannen en bouwverordeningen hanteert. Dit heeft als gevolg dat er verschillende regels gelden in verschillende plaatsen in Nederland. Er blijkt dat veel mensen ervan uitgaan dat er geen vergunning nodig is bij een aanbouw/uitbouw tot 250 cm. Dit is niet per se waar. Het beste wat u kunt doen is het volgende. U gaat naar de site Omgevingsloket en vult uw gegevens in. Daaruit zal blijken of u wel of niet een vergunning nodig heeft voor uw aanbouw.

Als u nog steeds twijfels heeft over het feit of u wel of niet een vergunning nodig heeft dan kunt u dit overlaten aan de specialist. Als u op deze pagina het aanvraagformulier invult, ontvangt u tot wel 6 offertes in uw mailbox. U vergelijkt de offertes en kiest de beste deal. Zo bespaart u geld, tot wel 30%.